Anping Yaqi Wire Mesh Co., ltd, gespecialiseerd in de productie van ijzerdraad, staaldraad en ijzerdraad gaas, veiligheid gaas hekwerk, roestvrij staal gaas en filters

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Gelaste Wire Mesh panelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Gelaste Wire Mesh panelen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd

1 2 3 4
Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd
DE FABRIEK VAN HET DE DRAADnetwerk VAN ANPING YAQI de anping workshop van de het netwerkfabriek van de yaqidraad de anping het netwerk van de yaqidraad het testen producten van het draadnetwerk anping het netwerkco. van de yaqidraad, Ltd tentoonstellingen en klant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YQ
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000-2000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : < 10%
certificate: ISO9001:2008, SGS certificate, CO, FORM E
Anping Yaqi Wire Mesh Products Co, Ltd werd opgericht in 2001. Het is een professionele onderneming in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van verschillende gaas en metalen producten, is een draadtrekken, gegalvaniseerd, mazen diepe verwerkende industrie en handel integratie van grote ondernemingen.

We hebben 6 grote workshops, met geavanceerde apparatuur, rijke expertise en wetenschappelijke productieprocedure, strenge kwaliteitscontrole-systeem. In de afgelopen jaren hebben we onszelf willen ontwikkelen en verbeteren. Onze producten worden geëxporteerd naar Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en over de hele wereld, krijgen veel lof van binnenlandse en buitenlandse klanten en een uitstekende reputatie voor superieure kwaliteit.

Onze belangrijkste producten zijn: gegalvaniseerde ijzerdraad, PVC gecoate draad, binddraad, zwarte ijzerdraad, U-type draad, kleine spiraaldraad, snijdraad, prikkeldraad, zeshoekig gaas, gaas hek, gelast gaas, Gabion gaas, vierkant Draadgaas, Geplooid Draadgaas, Uitgebreid Metaalnetwerk, Scheermesprikkeldraad, Kettinglinkomheining, Graslandomheining, Vensterscherm, Geperforeerde Meta, Hexmesh, Wedge Wire-schermen, Filterelement, Filtercilinders, Filterschijven, Testzeef & Standaardzeef.

Contactgegevens
Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd

Tel.: 86---15203118350

Fax: 86-311--85902971

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)