Anping Yaqi Wire Mesh Co., ltd, gespecialiseerd in de productie van ijzerdraad, staaldraad en ijzerdraad gaas, veiligheid gaas hekwerk, roestvrij staal gaas en filters

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Gelaste Wire Mesh panelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Gelaste Wire Mesh panelen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Van het de Draadnetwerk van Anpingsyaqi de Productenco., Ltd werd opgericht in 2001. Het is een professionele onderneming in onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van divers draadnetwerk en metaalproducten, zijn een gegalvaniseerd draadtrekken, schakelen diepe verwerkende industrie en handelsintegratie van grote ondernemingen in.

   

   

  Wij hebben materiaal, rijke deskundigheid en wetenschappelijke productieprocedure, strikt systeem voor kwaliteitscontrole vooruitgegaan. Tijdens de afgelopen jaren, hebben wij ernaar gestreefd om te ontwikkelen en te verbeteren. Onze producten die naar Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en rond de wereld worden uitgevoerd, krijgen hoog lof van binnenlandse en buitenlandse klanten en een uitstekende reputatie voor superieure kwaliteit.

   

   

  Onze hoofdproducten zijn: Gegalvaniseerde Ijzerdraad, pvc met een laag bedekte Draad, Binddraad, Zwarte Ijzerdraad, u-Type Draad, Kleine Roldraad, Scherpe Draad, Prikkeldraad, het Hexagonale Draad Opleveren, de Omheining van het Draadnetwerk, Gelast Draadnetwerk, Gabion-Netwerk, Vierkant Draadnetwerk, Geplooid Draadnetwerk, Uitgebreid Metaalnetwerk, Scheermesprikkeldraad, de Omheining van de Kettingsverbinding, Weideomheining, het Vensterscherm, Geperforeerde Meta, Hexmesh, de Schermen van de Wigdraad, Filterelement, Filtercilinders, Filterschijven, de Standaardzeef van Testsieve&.

   
  Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd
Contactgegevens
Anping Yaqi Wire Mesh Co.,Ltd

Tel.: 86---15203118350

Fax: 86-311--85902971

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)